Cappuccino’s en latte’s

Cappuccino’s en latte’s vind ik heerlijk om te drinken. Thuis maakte ik ze ook regelmatig. Een nadeel is echter wel dat veel van deze drankjes gemaakt zijn van melk, en dat is nou net het probleem. Is dit nou werkelijk een probleem en kan ik deze drankjes helemaal niet meer drinken? Nee! Starbucks heeft een oplossing!

star

Starbucks (en ook Bagels & Beans) schenken heerlijke koffievariaties met sojamelk als optie. Je kunt dus gewoon genieten van je heerlijke cappuccino of een ander koffiedrankje. Het smaakverschil is minimaal. Thuis maak ik zelf geen cappuccino’s meer omdat het erg lastig is. Mijn koffieapparaat gebruikt cups en heeft dus geen melkopschuimer. Bij deze een oproep aan Krups: cappuccino cups met sojamelk zou niet verkeerd zijn voor de Dolce Gusto 😉 . Nu ga ik regelmatig naar Starbucks om te genieten van een cappuccino. Nu ik dit thuis niet meer drink, geniet ik er wel veel meervan. Dat is natuurlijk wel weer lekker! Met twee Starbucks vestigingen en één Bagels & Beans vestiging in Eindhoven hoef ik niet meer zonder mijn favoriete drankje door het leven.

Bron

Advertisements

4 thoughts on “Cappuccino’s en latte’s

  1. vlienelien040 says:

    De Douwe Egberts-winkel aan de Nieuwe Emmasingel schenkt ook soja. Daarbij is hun koffie minder zoet en goedkoper dan bij de Starbucks 🙂

  2. sanne says:

    Wat fijn dat deze tentjes ook koffie met sojamelk hebben. Bedankt voor jullie tips! 🙂 DE is inderdaad een stuk fijner dan Starbucks!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s