Brothers Green EATS

Vorige week werd gevraagd of ik mee wilde naar een release van een nieuw tv-programma op MTV: Brothers Green EATS. Eigenlijk moest ik nog veel leren voor mijn tentamens, maar ik was wel toe aan wat ontspanning en ben samen met Manon er heen geweest.

20150414_162214

Die dag kon ik eigenlijk niet leren, maar tot 12 uur had ik wel die mogelijkheid. Vervolgens ben ik naar het station gegaan en rond half twee waren we in Amsterdam. Ik had nog niet veel gegeten, dus het was wel tijd voor een lunch. Ook kon de organisatie niet geheel voorzien in onze dieetwensen, dus het werd dan ook aangeraden om van tevoren nog iets te eten.

20150414_141334

Eenmaal in Amsterdam zijn we naar SLA gelopen om een gezonde lunch te nuttigen. Het idee om een salade samen te stellen leek leuk, maar er was zoveel keuze dat ik niet kon kiezen! Ik heb dus gekozen voor een “favoriete” salade, namelijk de mini frittata met quinoavlokken, geroosterde pompoen, salie en geitenbrie. Erg lekker, maar ook erg veel!

Het was een hele zoektocht door Amsterdam, dus na de lunch zijn we naar de locatie van het event gelopen zodat we in ieder geval niet te laat zouden zijn. In feite was het erg makkelijk te vinden, dus toen hadden we nog even een koffiestop bij Starbucks.

20150414_152421

Nog even genieten van het zonnetje en een cappuccino. Rond vier uur zijn we naar de locatie van het event gelopen, zodat we in ieder geval op tijd zouden zijn. Nadat we kennis hebben gemaakt met wat andere bloggers begon het evenement. De broers maakten wat pizza’s klaar en ook werd de eerste aflevering getoond. Het succes van de brothers Green is dat je met weinig ingrediënten en dus niet erg ingewikkeld al lekkere dingen kunt maken. Omdat hun moeder niet zo’n topkok was, zijn ze zelf begonnen met experimenten.

Vervolgens zorgde de organisatie nog voor een hoop lekkere hapjes.

20150414_171203

20150414_165411

20150414_174114

20150414_180910

De broers maakten op het einde nog deze lekkere pannenkoekjes van ei en banaan. Ook konden er nog vragen gesteld worden en foto’s gemaakt worden. 20150414_180753

Kay Nambiar zorgde voor het verloop van het evenement, stelde vragen aan de broers en dergelijke. Misschien is niet voor iedereen duidelijk wie hij is. Hij is de winnaar van Expeditie Robinson van 2014 en loopt ook hard en stond in de januari-editie van Runner’s World. Ik heb met hem nog even een praatje gemaakt over het hardlopen en hoe hij het lopen ervaart.

Het was een geslaagd evenement en ik ben dan ook erg benieuwd naar de show van de broers. Ik denk dat ze met hele verrassende ideeën komen, niet altijd lactosevrij, maar daar is wel iets op te verzinnen! De eerste aflevering is aanstaande zondag om 20:35 uur op MTV. Bekijk alvast even de trailer om een idee te krijgen van de show.

Heb jij al gehoord van deze tv-show en wat vind je er van?

Advertisements

One thought on “Brothers Green EATS

  1. HK says:

    Het ziet er allemaal wel erg smakelijk uit. ik denk dat ik dan nog niet weer thuis ben, dus ik zal de harddisk recorder maar aanzetten… ben altijd wel in voor nieuwe recepten 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s